Informació actualitzada de l’estat d’alarma

Benvolguts clients i navegants,

En relació a l’actual estat d’alarma, els informem que el conjunt de el sector portuari i de les empreses nàutiques, així com des de les associacions nàutiques i esportives estatals i autonòmiques, s’està treballant perquè tots els usuaris de el sector nàutic i la navegació recreativa puguin acudir com més aviat a visitar i supervisar les seves embarcacions en els seus respectius ports, així com practicar la navegació i els esports nàutics al mar. Port Torredembarra, a través de la seva web, els facilita la documentació que ens van proporcionant les autoritats competents perquè puguin informar-se de el procés de desescalada general i el propi del nostre sector.

Els agraïm la seva col·laboració davant aquesta situació i l’interès mostrat pels nostres comunicats. Els recordem que poden seguir acollint-se als nous serveis que hem implantat al Port, com el # apeudepantalà o el servei de custòdia d’embarcacions.

En nom de tot l’equip de treball de Port Torredembarra esperem veure’ls aviat.

Documentació actualitzada a dia 11 de maig de 2020:

Boletín Oficial del Estado (16 / 5 / 2020)

Fase 1 desconfinament ports esportius  (11 / 5 / 2020)

– Aclaraciones navegación de recreo fase 0 y I (11 / 5 / 2020)

– Boletín Oficial del estado  (10 / 5 / 2020)

– Protección Civil Catalunya (1 / 5 / 2020)

– Boletín Oficial del Estado (1 / 5 / 2020)

– Desescalada náutica (1 /5 /2020)

– Nota complementaria (1 / 5 / 2020)

– Nuevas medida COVID-19 en puertos deportivos (1 / 5/ 2020)