Regata de Nadal 2019-2020

El proper dissabte 14 de desembre celebrarem la nostra tradicional Regata de Nadal. Els vaixells que participin en l’esdeveniment tindran amarradors gratuïts a Port Torredembarra des de dissabte 6 al diumenge 21 de desembre de 2019.

El 50% dels ingressos dels drets d’inscripció serà donat a Metges Sense Fronteres, una organització mèdica i humanitària internacional que aporta la seva ajuda a les víctimes de desastres naturals o humans i de conflictes armats, sense cap discriminació de raça, sexe, religió, filosofia o política. Aquesta organització va rebre el Premi Nobel de la pau el 1999.

La jornada de regata es completarà amb el sopar de Nadal que celebrarem al restaurant en la qual podran participar tant els propis inscrits a la competició com els seus familiars i amics.

Després de sopar es repartiran tres premis entre els millors classificats. El primer rebrà una paleta de pernil ibèric; el segon, un xoriço ibèric i el tercer, un fuet ibèric.

Aprofitarem també per fer el lliurament de trofeus als tres primers classificats de cada classe de la XIII Lliga de Creuers de Port Torredembarra.

Inscripció

Com en edicions anteriors, caldrà presentar a l’edifici de Capitania de Port Torredembarra el Formulari d’Inscripció (descarregar aquí).

A més, és possible consultar l’Anunci de Regata.

Recollida d’aliments

Com cada any ens sumem també a la campanya de recollida d’aliments de Càritas. Des del 26 de novembre fins al 31 de desembre disposem d’un punt de recollida a les oficines de Capitania a Port Torredembarra. Podeu col·laborar amb qualsevol tipus d’aliment no perible, així com productes de neteja personal com gel o xampú.