XXXVII Regata Santa Tecla Copa R.A.N.C. Catalunya Sud

En el marc de la XXXVII Regata Santa Tecla Copa R.A.N.C. Catalunya Sud, que se celebrarà en aigües de Tarragona els dies 15 i 16 de setembre de 2018, organitzat pel REIAL CLUB NAUTIC DE TARRAGONA, la REAL ASSOCIACIÓ NACIONAL DE CREUERS i NAUTIC TARRAGONA, SA, amb la col·laboració de l’Associació de Amarristes del Nautic de Tarragona i el patrocini de l’Autoritat Portuària de Tarragona, i amb l’objectiu d’estimular l’esport de la vela en general i el nivell competitiu de la classe de creuers a la província de Tarragona, la flota de Port Torredembarra convida a la flota veïna del Reial Club Nàutic de Tarragona a participar en un nou repte que es materialitzarà en el i Desafiament Torredembarra-Tarragona, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de setembre de 2018.

El Desafiament és una regata anual per equips en classe creuer el camp de regates serà la costa de la província de Tarragona.

El trofeu serà una safata que quedarà en possessió provisional del Port o Club guanyador de cada edició fins a l’altre se l’emporti guanyant la regata.

Per a més informació: Presentació, reglament i anunci de regata.