III Mercat d’Ocasió Port Torredembarra

El dia 19 de maig, Port Torredembarra organitza el III Mercat d’Ocasió Port Torredembarra, una fira d’embarcacions i utillatge nàutic oberta a tothom per adquirir, vendre i/o bescanviar articles nàutics de segona mà (i a bon preu).

L’objectiu del Mercat Nàutic és donar un nou ús a objectes i/o materials nàutics que poden ser aprofitats per algú altrei promoure l’activitat al sector. L’entrada és gratuïta per a tothom i l’horari de visita serà de 10 del matí a 7 de la tarda.

A les 11h. del matí el capità del Port realitzarà una interessant visita de portes obertes del Port, on els mostrarem les nostres instal·lacions i descobriran un munt de curiositats sobre el nostre entorn i el món portuari.

Per participar al Mercat i posar a la venda embarcacions o articles i utillatge nàutic, comunicar-ho per correu electrònic a info@port-torredembarra.es o bé in situ a l’edifici de Capitania abans del 16 de maig.

Amarratge gratuït
El Port ofereix amarratge gratuït (del 12 al 26 de maig) a tots els usuaris i nàutiques que vulguin posar a la venda les seves embarcacions. Per efectuar-ne la reserva, cal emplenar el formulari de reserva d’amarratge i enviar-lo per correu electrònic a info@port-torredembarra.es o bé lliurar-lo a l’edifici de Capitania abans del 16 de maig.