Regata de Nadal 2017

El proper dissabte 9 de desembre celebrarem la nostra tradicional Regata de Nadal en col·laboració amb Càritas. Els vaixells que participin en l’esdeveniment tindran amarratges gratuïts a Port Torredembarra des del divendres 2 de desembre fins al dia 17 del mateix mes. A més, es repartiran tres premis entre els millors classificats. El primer rebrà una paleta de pernil ibèric; el segon, un xoriço ibèric i el tercer, un fuet ibèric.  [Veure Anunci de Regata]

Aprofitarem també per fer l’entrega de trofeus als tres primers classificats de cada classe de la Lliga de Creuers de Port Torredembarra.

Els drets d’inscripció són de 30 euros per tripulant, inclòs el patró, que haurà d’abonar mitjançant transferència bancària indicada a l’anunci de regata amb el concepte “regata de nadal” seguit del nom del vaixell. Les inscripcions seran complimentades necessàriament amb el full d’inscripció, abans de les 18: 00h del dia 8 de desembre de 2017 i s’hauran d’enviar, juntament amb el comprovant de pagament i la documentació requerida a l’adreça de correu electrònic info@port-torredembarra.es. El Comitè Organitzador es reserva el dret d’acceptar inscripcions després d’aquesta data amb un recàrrec del 30% en els drets d’inscripció. El 50% dels ingressos dels drets d’inscripció serà donat a Càritas, en concepte de recollida d’aliments.

La jornada de regata es completarà amb un berenar-sopar de Nadal amb el mateix format que l’any passat i en el qual podran participar tant els propis inscrits a la competició com els seus familiars i amics. El preu per cobert és de 15 euros. L’import es podrà abonar en el moment del pagament de la inscripció indicant-ho en el full d’inscripció.

Recollida d’aliments
Com cada any ens sumem també a la campanya de recollida d’aliments de Càritas. Des del 26 de novembre fins  al 31 de desembre disposem d’un punt de recollida a les oficines de Capitania a Port Torredembarra. Podeu col·laborar amb qualsevol tipus d’aliment no perible, així com productes de neteja personal com gel o xampú.