Meet & Drive tria el Port de Torredembarra com última parada de seva ruta en la celebració de la seva segona edició

El dissabte 25 de novembre, Meet & Drive al costat del seu quadrilla de cotxes de mitjana-alta gamma, entre els quals inclou esportius, cotxes americans i cotxes clàssics, posarà punt final a la seva esdeveniment al port de Torredembarra.

Meet & Drive és una organització fundada per amants del motor, per a amants del motor. Estan comesos a crear esdeveniments en què la passió pel món automobilístic està acompanyada per una programació amb l’objectiu de gaudir dels cotxes de forma més íntegra, incorporant rutes, degustacions gastronòmiques i activitats a les seves celebracions.

Va néixer de la inquietud d’un grup de joves que volia reunir persones amb el mateix interès comú: els cotxes. I amb això gaudir dels propis cotxes, de la conducció, del menjar -perquè per a ells conduir amb l’estómac buit és un crim- i d’activitats que permetin forjar una mena de família amb la qual compartir bons moments.

En la seva primera edició, van escollir les muntanyes i carreteres del Montseny per inaugurar el seu esdeveniment, passant abans per l’Hotel Ciutat de Granollers (conegut per haver acollit a grans pilots de la fórmula 1 i de Moto GP), on es va donar peu al dia amb l’esmorzar. L’Hotel la Riba, al costat del Pantà de Sau va veure arribar als cotxes després de 2 hores de ruta i va servir el menjar al seu jardí, on els assistents de l’esdeveniment es van relaxar, van conversar (de cotxes, és clar), van degustar tant el menjar, i van gaudir tant de les vistes com de la companyia.

Per a la seva segona edició tenen altres plans, i entre ells hi ha el port de Torredembarra, on han escollit el restaurant Blau Marí per reposar combustible després d’una ruta per les muntanyes de Prades que donarà començament a l’Hotel Termes Montbrió. Es tracta d’una ruta World Rally Car, que seguirà els passos del propi Ral·li de la Costa Daurada, traçant les mateixes corbes que els pilots de ral·li.

Un cop arribin al nostre port, estaran disponibles per a tots els curiosos més de 20 cotxes d’alta gamma davant dels molls, per a delit de tots els que vagin al port el dia 25 de Novembre, a partir de les 14:00 hores i fins les 16:00 hores.