Concurs de pesca de la cefalòpode

La Lliga de Pesca del Colodar posarà el punt final de la temporada amb la cita del Concurs de pesca de la cefalòpode, que se celebrarà el proper 25 de novembre. La jornada començarà a les 07:00h. a la terrassa davant del pantalà nº 3, i continuarà amb la tradicional reunió de patrons a l’Aula de Formació de Port Torredembarra, que serà a les 7.30 del matí. Mitja hora més tard, es donarà la sortida des de la bocana previ avís mitjançant senyal sonor. 

Durant cinc hores, els participants hauran de capturar el major nombre de calamars i sípies. La puntuació serà de 300 punts i 200 punts per peça respectivament. És important complir amb les normes que es descriuen en les bases del concurs. El nombre total de peces capturats es dividirà pel nombre de tripulants de l’embarcació i aquesta mitjana ens donarà l’embarcació guanyadora.

També es podrà participar en caiac. Els concursants de pesca des caiac puntuaran a part (veure Annex I).

El lliurament i pesatge de les captures serà a partir de les 13 hores del rellotge del jutge en el punt destinat per a això. S’efectuarà per personal de l’organització. A les 14: 00h. se celebrarà el menjar al Restaurant Pic Nic Port, on es procedirà al lliurament de premis i trofeus a partir de les 14.30 hores. Si els participants porten acompanyants per al menjar hauran de comunicar en el moment de fer la inscripció. El preu del tiquet de menjar per als acompanyants serà de 15 €.

Amarratge gratis
Totes les embarcacions participants hauran d’estar amarrades al port des de la nit anterior al concurs. Com en anteriors ocasions, els inscrits podran disposar d’amarratge gratuït a Port Torredembarra durant una setmana abans i una altra després de l’esdeveniment.

Inscripcions
Les inscripcions podran realitzar-in situ a La Botiga del Mar o a Port Torredembarra fins a les 20: 00h del dia 23 de novembre de 2017. La quota és de 15 € per persona. També es pot descarregar el formulari d’inscripció i remetre-ho correctament emplenat a l’adreça de correu electrònic info@port-torredembarra.es.