Odysea aconsegueix dos premis en 2017

L’empresa especialitzada en busseig i activitats aquàtiques OdySea, que tenim la sort que s’ubiqui a Port Torredembarra, està d’enhorabona. Aquest any ha aconseguit dues grans fites. D’una banda, ha rebut el premi SSI Diamond Dive Center per ser un dels millors centres de busseig dins de la nostra federació SSI (Scuba Schools Internacional). Per aconseguir-ho, la institució avalua a l’empreses en base als estàndards de formació que apliquen, a les instal·lacions de què disposen, a les embarcacions i la qualitat del lloc on s’ubiquen. Actualment, només hi ha quatre centres a Espanya amb la mateixa categoria, de manera que els nois de OdySea estan molt orgullosos d’haver-ho rebut durant aquesta temporada.

I una altra de les grans notícies que ha rebut OdySea és que per primera vegada ha rebut el reconeixement d’Excel·lència de Tripadvisor, que premia les millors activitats de la zona segons les opinions rebudes de clients i usuaris. “Intentem fer que gaudeixin del busseig en un entorn bonic i segur i això és un agraïment per aquesta tasca”, explica el DCSI instructor SSI de l’empresa, Maxime Frydman.

“Volem agrair la confiança dipositada en nosaltres, primer al port i per les instal·lacions que ens han permès desenvolupar i construir una escola de qualitat, al nostre equip que sense ell no podria ser possible aconseguir temporada rere temporada l’èxit i als nostres clients i alumnes que sense ells no hauria estat possible aconseguir amb aquesta aventura”, assegura Frydman, que ja ha anunciat que l’any vinent proposaran més activitats i seguiran endavant i amb més força compartint la seva passió pel mar i la zona en la qual estem.

Des de Port Torredembarra els enviem la nostra felicitació i reconeixement.