Descobriu la costa més salvatge de Tarragona en caiac

El litoral de Torredembarra encara amaga racons i paratges naturals molt ben conservats i de gran valor paisatgístic. Ara pots viure experiències úniques al mar, aptes per a tots els públics, saludables i respectuoses amb el medi. Gaudeix de l’entorn natural més verge de Tarragona, navegant entre cales i coves pots visitar llocs espectaculars en caiac. 

És per això que a Port Torredembarra hem destinat un espai per a pupil·latge, on pot deixar el seu caiac, amb tots els drets d’un usuari del port dutxes, vestuaris, mànega per dessalar teva embarcació, i un espai d’aigües tranquil·les on realitzar un adequat escalfament abans de sortir al mar.

Per a tots aquells que no teniu espai a casa o que simplement desitgeu la facilitat de tenir el caiac just davant del mar, a Port Torredembarra podreu gaudir de la comoditat de només haver de desplaçar-vos 10 metres per posar el vostre caiac a l’aigua.

Si no disposes de caiac propi, tens la possibilitat, gràcies a la nostra col·laboració amb empreses especialitzades, de realitzar cursos d’iniciació i perfeccionament, excursions guiades i activitats a mida per a grups, empreses, escoles, instituts i centres d’esbarjo des del nostre port.

Aquestes són les nostres tarifes:

Caiac: 15 € / mes

Abonament de pàrquing anual + targeta instal·lacions sanitàries: 110 € / any

Abonament pàrquing trimestral + targeta instal·lacions sanitàries: 55 € / trimestre

Targeta anual d’ instal·lacions sanitàries: 80 € / any

Per a més informació acosta’t a les nostres oficines, posat en contacte amb nosaltres a través del correu info@port-torredembarra.es o trucan’s al 977 64 32 34