II Concurs de pesca curricà costaner Lliga de pesca ‘El Codolar’

Port Torredembarra acollirà el proper 16 de setembre una nova prova de la Lliga de Pesca ‘El Codolar’, que celebra aquest any la seva segona edició i que organitza el propi Port Torredembarra en col·laboració amb l’Assocació de Pesca Esportiva de Torredembarra i la Botiga del Mar. 

Aquesta jornada es dedicarà a la pesca amb la tècnica del curricà. S’iniciarà ben d’hora: a les set serà la trobada al passadís annex del Cafè Cafè Petit de Port Torredembarra perquè, poc després, celebrar a dos quarts la reunió de patrons a l’Aula de Formació del Port. A les vuit del matí es va procedir a la sortida des de la bocana del Port, previ avís mitjançant senyal sonor.

Els participants tindran fins a la una de la tarda, quan es donarà per finalitzat el concurs, per demostrar la seva destresa en la pesca de l’pagell. Per facilitar la participació de tots els interessats, el Port posa a disposició dels usuaris amarratge gratuït durant la setmana prèvia i la setmana posterior de la prova.

Posteriorment, es procedirà al pesatge. Es realitzarà el pesatge pel personal de l’organització i sota la supervisió dels interessats. La unitat de mesura serà el gram; cada unitat equivaldrà a un punt. La puntuació total de cada equip NO serà dividida pel nombre de tripulants de l’embarcació.

A les dues se celebra el tradicional dinar al restaurant Pic emportar Port i després es donaran a conèixer els guanyadors, i es procedirà al lliurament de trofeus. Si els participants porten acompanyants per al menjar hauran de comunicar en el moment de fer la inscripció. El preu del tiquet de menjar per als acompanyants serà de 15 €.

La Lliga de pesca ‘El Codolar’ continuarà amb dues proves més al llarg de 2017: un programada per al 16 de setembre, dedicada a la pesca amb curricà, i l’última, que se celebrarà el 25 de novembre i on el cefalòpode serà l’espècie protagonista.

Per inscriure’t a la prova del proper 16 de setembre, només has d’omplir el formulari i enviar-lo al correu electrònic info@port-torredembarra.es, o omplir-in situ a l’Edifici de Capitania del Port Torredembarra.

Si vols ampliar la informació, pots consultar les bases del concurs del proper 16 de setembre.

I contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte o suggeriment, estarem encantats d’atendre’t.