Sortida al mar al costat de l’associació La Matinada

Benvolguts navegants,

El proper 27 de maig celebrarem la tradicional sortida al mar al costat de l’associació La Matinada. Aquesta entitat compta amb dos-cents socis i una cinquantena de joves amb alguna discapacitat. Des de fa dues dècades, La Matinada porta desenvolupant tasques de suport i acompanyament tant als pares com als fills.

La jornada començarà a les 11h. i el punt de trobada serà a l’edifici de Capitania del Port. Com en cada edició, armadors voluntaris dirigiran un passejada per la costa i, posteriorment, sobre les 12h. prendrem un aperitiu després del qual es procedirà al lliurament d’un obsequi.

Animem a tots aquells que vulguin col·laborar com a voluntaris a que ens escriguin a info@port-torredembarra.es i es sumin a aquesta iniciativa solidària.