El Port Torredembarra organitza una jornada de portes obertes del campus nàutic d’estiu

El proper dissabte 3 de juny, Port Torredembarra organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer algunes de les activitats esportives que s’oferiran al Port durant el campus nàutic d’estiu. En concret, de 10:00 a 14:00 hores, els i nenes podran participar a les classes obertes i gratuïtes de caiac, paddle surf, escalada i provar algunes de les més de deu activitats que s’oferiran al casal d’estiu.

Un any més, el Port oferirà aquest estiu un campus d’activitats esportives i nàutiques per a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys, anomenat Campus Nàutic La Galera. El campus obrirà les seves portes des del 26 de juny fins al 8 de setembre i inclourà activitats de tot tipus.

A la modalitat d’activitats aquàtiques, s’oferiran classes de: caic, paddle surf, snorkel i bodyboard. Les activitats outdoor consisteixen en: escalada, costering, ruta, roller, estels i ultimate, i en l’àmbit de la ciència i l’aprenentatge, els nens aprendran peixos, plantes i crustacis, biòtops i nusos.

Les places per al campus són limitades i la reserva es farà per estricte ordre d’inscripció. Les inscripcions ja estan obertes a través de la web www.port-torredembarra.cat, info@port-torredembarra.es, al 977 643 234 o a les nostres oficines.