II Mercadet Náutico d’Ocasió

El dia 15 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa, el Port Torredembarra organitza el II Mercat d’Ocasió Port Torredembarra, una fira d’embarcacions i utillatge nàutic oberta a tothom per adquirir, vendre i/o bescanviar articles nàutics de segona mà (i a bon preu). 

L’objectiu del Mercat Nàutic és donar un nou ús a objectes i/o materials nàutics que poden ser aprofitats per algú altrei promoure l’activitat al sector. L’entrada és gratuïta per a tothom i l’horari de visita serà de 10 del matí a 7 de la tarda.

A les 11h. del matí el capità del Port realitzarà una interessant visita de portes obertes del Port, on els mostrarem les nostres instal·lacions i descobriran un munt de curiositats sobre el nostre entorn i el món portuari.

Al migdia, els locals comercials i de restauració oferiran un vermut musical, amb un Dj que punxarà música “remember” del anys 80′ i 90′ i tapes variades especials. A les 14h. podran gaudir d’una fideuada popular.

Per participar al Mercat i posar a la venda embarcacions o articles i utillatge nàutic, cal emplenar el formulari online de relació d’articles nàutics. També pots descarregar-lo i enviar-lo per correu electrònic a info@port-torredembarra.es, o bé lliurar-lo a l’edifici de Capitania abans del 10 d’abril.

Amarratge gratuït

El Port ofereix amarratge gratuït (del 8 al 23 d’abril) a tots els usuaris i nàutiques que vulguin posar a la venda les seves embarcacions. Per efectuar-ne la reserva, cal emplenar el formulari de reserva d’amarratge i enviar-lo per correu electrònic a info@port-torredembarra.es o bé lliurar-lo a l’edifici de Capitania abans del 10 d’abril.