II Lliga de Pesca ‘El Codolar’ 2017

Port Torredembarra acollirà el proper 25 de març la primera prova de la Lliga de Pesca ‘El Codolar’, que celebra aquest any la seva segona edició i que organitza el mateix Port Torredembarra en col·laboració amb l’Associació de Pesca Esportiva de Torredembarra i la Botiga del Mar.

Aquesta primera jornada es dedicarà a la pesca del pagell. S’iniciarà ben d’hora: a les set serà el el cafè / esmorzar al Cafè Petit de Port Torredembarra perquè, poc després, a dos quarts tindrà lloc la reunió de patrons a l’Aula de Formació del Port. A les vuit del matí es procedirà a la sortida des de la bocana del Port, previ avís mitjançant senyal sonor.

Els participants tindran fins a la una de la tarda, quan es donarà per finalitzat el concurs, per demostrar la seva destresa en la pesca del pagell. Per facilitar la participació de tots els interessats, el Port posa a disposició dels usuaris amarratge gratuït durant la setmana prèvia i la setmana posterior de la prova.

Posteriorment, es procedirà al pesatge. Es realitzarà el pesatge pel personal de l’organització i sota la supervisió dels interessats. La unitat de mesura serà el gram; cada unitat equivaldrà a un punt. La puntuació total de cada equip serà dividida pel nombre de tripulants de l’embarcació.

A les dues se celebrarà el tradicional dinar i després es donaran a conèixer els guanyadors, i es procedirà al lliurament de trofeus.

Una de les principals novetats de la nova edició és que podran participar també als pescadors des caiac. (Consultar Annex de les bases del concurs).

La Lliga de pesca ‘El Codolar’ continuarà amb dues proves més al llarg de 2017: un programada per al 16 de setembre, dedicada a la pesca al curricà, i l’última, que se celebrarà el 25 de novembre i on el cefalòpode serà l’espècie protagonista.

Per inscriure’t a la prova del proper 25 de març, només has d’omplir el formulari i enviar-lo al correu electrònic info@port-torredembarra.es, o emplenar-lo in situ a l’Edifici de Capitania del Port Torredembarra.

Si vols ampliar la informació, pots consultar les bases del concurs del proper 25 de març i el programa social.

I contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte o suggeriment, estarem encantats d’atendre’t.