Un any d’amarratge a Port Torredembarra

Del 21 al 29 de gener, Düsseldorf es va transformar per acollir els amants del sector nàutic. Boot Düsseldorf, el saló nàutic més important d’Europa, va estrenar aquest 2017 una nova edició, amb novetats per a tots els públics i els expositors més reconeguts del sector. Port Torredembarra va estar present en una de les cites nàutiques més importants d’Europa. D’ella hem tornat amb grans sensacions, molts contactes i una súper oferta que us volem presentar.

Es tracta d’un any d’amarratge al nostre port per a embarcacions de fins a 20 metres, pel preu de 7.900 euros (sense IVA). L’oferta inclou un 50 per cent de descompte en varador, pàrquing gratuït i sempre la millor gestió personalitzada en l’idioma natiu. Els interessats poden contactar amb nosaltres a través del correu info@port-torredembarra.es  i sol·licitar més informació sense cap compromís.