Crònica de l’última prova de la Lliga de Pesca El Colodar

El passat 3 de desembre la Lliga de Pesca del Colodar va posar el punt final de la temporada amb el Concurs de pesca de la cefalòpode, en què van participar 30 embarcacions i 62 tripulants, i la tercera jornada va ser per al Mont Quatre. El van seguir Laura i Akun. La peça major va ser per l’Arion. La meteorologia va respectar la jornada, amb un bon dia, tot i que a última hora es va aixecar una mica de llevant, que va dificultar la pesca. Tot i això, la participació va ser un èxit. Durant cinc hores, els participants van capturar el major nombre de calamars i sípies. La puntuació va ser de 300 punts i 200 punts per peça respectivament. hnvfbhn

La jornada va estar a l’altura de les expectatives, amb un ambient familiar que va acabar amb un excel·lent dinar al restaurant de Port Torredembarra Al Capone, als que cal agrair la seva col·laboració, així com la de La Botiga del Mar i els representants de la Federació de Pesca de Catalunya i l’Associació de Pesca de Torredembarra. També mereix menció la col·laboració d’Albert Ribot, que avituallà generosament a tota la flota durant el transcurs de la prova.

Aquesta és la primera vegada que el Port organitza una lliga de pesca, en col·laboració amb l’Associació de Pesca Esportiva de Torredembarra i la Botiga del Mar. Les proves de la Lliga van ser: el Concurs de Pesca del Pagell, que es va celebrar el 16 d’abril, el Concurs Curricà Costaner, que es va celebrar el dia 4 de setembre, i el passat Concurs de Pesca del Cefalòpode.

Guanyadors

El campió de la primera Lliga de pesca El Colodar va ser l’embarcació María José. Aquesta prova, la primera edició ha estat valorada com un èxit per l’organització, neix amb vocació de continuïtat i des del Port Torredembarra aviat començarem a treballar en l’edició de 2017. Fins aleshores, ens queda l’agraïment a totes les entitats col·laboradores, a els participants i a tots els que han fet possible aquestes jornades de pesca.