Regata de Nadal

El proper dissabte 10 de desembre celebrarem la nostra tradicional Regata de Nadal en col·laboració amb Càritas. Els vaixells que participin en l’esdeveniment tindran amarratges gratuïts a Port Torredembarra des del divendres 2 de desembre fins el dia 17 del mateix mes. A més, es repartiran tres premis entre els millors classificats. El primer rebrà una paleta de pernil ibèric; el segon, un xoriço ibèric i el tercer, un fuet ibèric.  regatanadal-2016

Els drets d’inscripció seran de 20 euros per tripulant, inclòs el patró, que haurà d’abonar mitjançant transferència bancària indicada a l’anunci de regata amb el concepte “regata de nadal” seguit del nom del vaixell. Les inscripcions seran complimentades necessàriament amb el full d’inscripció, així com a les nostres oficines, abans de les 18:00 hores del dia 9 de desembre de 2016 i s’hauran d’enviar, juntament amb el comprovant de pagament i la documentació requerida a l’adreça de correu electrònic info@port-torredembarra.es. El 50 per cent de la recaptació serà donada al banc d’aliments de Càritas.

La jornada de regata es completarà amb un dinar de Nadal al qual podran participar tant els inscrits a la competició com els seus familiars i amics. El preu per cobert és de 15 euros. L’import es podrà abonar en el moment del pagament de la inscripció indicant-ho en el full d’inscripció o bé, a les oficines de Port Torredembarra durant el transcurs de la regata. El lliurament de trofeus i el brindis de Nadal tindrà lloc al Restaurant Lisa-Marc un cop finalitzat el dinar.

Recollida d’alimentsrecapte-daliments-2016
Com cada any ens sumem també a la campanya de recollida d’aliments de Càritas. Des del 26 de novembre fins al 31 de desembre disposem d’un punt de recollida a les oficines de Capitania a Port Torredembarra. Podeu col·laborar amb qualsevol tipus d’aliment de llarga durada, així com amb productes de neteja personal.