Concurs de pesca de la cefalòpode

La Lliga de Pesca del Colodar posarà el punt final de la temporada amb la cita del Concurs de pesca de la cefalòpode, que se celebrarà el proper 27 de novembre. La jornada començarà amb un Cafè/esmorzar al Cafè Petit i continuarà amb la tradicional reunió de patrons a l’Aula de Formació de Port Torredembarra, que serà a les 7.30 del matí. Mitja hora més tard, es donarà la sortida des de la bocana previ avís mitjançant senyal sonor.

capgros-1

Durant cinc hores, els participants hauran de capturar el major nombre de calamars i sípies. La puntuació serà de 300 punts i 200 punts per peça respectivament. És important complir amb les normes que es descriuen a les bases del concurs, com que la zona de pesca serà de lliure designació per part dels patrons amb un límit de tres milles de ràdio des del Port o que les embarcacions es mantindran allunyades en tot moment 100 metres com a mínim entre elles. Assumim, queda totalment prohibit l’ús d’esquers vius i el màxim de canyes o volatines serà de dos unitats per pescador. La modalitat de pesca és la de fondalada. Albert Cues, contramestre de Port Torredembarra, conformarà el jurat.

El lliurament i pesatge de les captures serà a partir de les 13 hores del rellotge del jutge en el punt destinat per a això. S’efectuarà per personal de l’organització, tot i que sempre podrà ser supervisat pels interessats i hauran de signar els patrons la conformitat. Mitja hora més tard es procedirà al lliurament de trofeus al Restaurant Al Capone. El nombre total de peces es dividirà pel nombre de tripulants de l’embarcació i aquesta mitjana donarà com a resultat l’embarcació guanyadora. Hi haurà un premi especial a la peça més gran.

Amarratge gratis

Totes les embarcacions participants hauran d’estar amarrades al port des de la nit anterior al concurs. Com en anteriors ocasions, els inscrits podran disposar d’amarratge gratuït a Port Torredembarra durant una setmana abans i una altra després de l’esdeveniment.

Inscripcions

Seran vàlides totes les inscripcions formalitzades a La Botiga del Mar oa Port Torredembarra fins a les 13:00 hores del dia 26 de novembre. També es pot descarregar el formulari d’inscripció i remetre-ho correctament emplenat a l’adreça de correu electrònic info@port-torredembarra.es. La quota d’inscripció, que haurà de ser abonada a La Botiga del Mar oa Port Torredembarra, és de 10 euros.