Millores a la nostra pàgina web per a la nova temporada

Per celebrar que hem començat una nova temporada a Port Torredembarra, hem aplicat una sèrie de millores a la nostra pàgina web per tal de facilitar als nostres usuaris l’accés a tota la informació possible sobre les nostres activitats. A continuació detallem els principals canvis:

captura1.- Noves seccions. Hem afegit nous apartats al nostre web, com la galeria de fotos i l‘agenda, on es pot consultar la informació més rellevant sobre els propers esdeveniments.

2.- Caiac. És una de les nostres apostes per a la temporada 16/17 i per això el Port ha posat a disposició dels usuaris un espai de pupil·latge, les tarifes ja es poden consultar a la nostra pàgina web.

3.- Blog. Durant l’anterior temporada, vam tractar de fer del bloc un punt de trobada amb els nostres usuaris. Ara hem realitzat millores tècniques perquè tingui més presència a la nostra web i treballarem per dinamitzar aquesta temporada tant la informació com la forma d’inscripció en les nostres activitats.

4.- Feedback. Ens importa la teva opinió per seguir millorant. Per això ens agradaria que participessis en l’enquesta que estem realitzant perquè els nostres usuaris ens avaluïn. S’emplena en línia, no demanem dades personals i només et portarà uns minuts.

Moltes gràcies per formar part del nostre port.