Clinic de vela a Port Torredembarra impartit per Iñaki Castañer

Durant el cap de setmana del 24 i 25 de setembre, Port Torredembarra va acollir un curs monogràfic per comprendre i millorar la pràctica de la vela. Impartit pel conegut regatista Iñaki Castañer, les jornades no van estar exemptes d’una pràctica en què cinc embarcacions van maniobrar sota les directrius de l’instructor. En el curs van participar 12 alumnes que van aprendre de l’àmplia experiència de Castañer, en el currículum atresora el haver-se proclamat fins a quatre vegades campió de la Copa del Rei de vela.

La teoria també va tenir lloc durant el curs. Dissabte 24 a la tarda Port Torredembarra va cedir un espai per a l’aula de vela on es van impartir les línies generals que posteriorment serien posada en pràctiques pels alumnes sota la direcció de Castañer. Per si fos poc, el temps va acompanyar, tot i les males prediccions que havien donat durant els dies previs.

La nit de dissabte es va celebrar una trobada al restaurant Al Capone al que van acudir els membres de l’organització del curs, alumnes i la responsable de comunicació i media ambient de Port Torredembarra. Totes les parts van destacar el bon desenvolupament del curs i l’immillorable estat de les instal·lacions.

A continuació, un vídeo de resum de les dues jornades inoblidables de vela a Port Torredembarra.