Després de molts anys la flota IOM torna a Port Torredembarra

El dia meteorològicament parlant es preveia molt complicat, degut a la inestabilitat atmosfèrica dels últims dies i això feia encara mes complicat poder tenir un magnífic dia de regates.

Tot i això van ser 20 els regatistes que van volguer compartir un dia de regates entre amics. img-20160927-wa0004

Ja des de el primer moment i en el procediment de muntar el recorregut es va poder veure el canvi de direcció del vent. I es va muntar un camp amb diferents opcions per ser àgils en qualssevol rolada.

Cap a les 13h i amb el canvi de vent, les proves van començar les regates, on des de un bon inici la lluita per les places de podi van ser per el V9 de l’Eduard Bonifacio, i el AQUA’s de Erich Zobel i Esteve Ferres.

Seguits molt a prop per el FR11 d’Oriol Forn i el Britpop de Jordi Martorell. Les regates anavan avançant amb el vent inconstant i desafeccionador, que feien les regates mes emocionants, massa i tot.

Degut aquesta emoció desenfrenada, va haver varis regatistes que van decidir deixar tantes emocions i evitar mals majors, cosa que altres van aprofitar.

El millor de tot, la camaderia dels participants i els cuidats de l’equip del Port de Torredembarra, amb uns grans pic-nics i una sombra sota la magnifica carpa.

Després d’11 regates el guanyador va ser l’Eduard Bonifacio amb el seu V9, seguit del FR-11 d’Oriol Forn i del Britpop d’en Jordi Martorell en la categoría OR.

capturaEn la categoria PLATA, el guanyador va ser el Pere Andreu Ubach i el seu Pikanto, seguit del MX-16 de l’Ernest Rodas i el Xarda del Joan Tutusaus.

En la categoria Bronze, el guanyador va ser Jordi Cargol i el seu Pikanto, seguit del Topiko del Josep Mª Sanchez i el Pikanto d’en Lluis Aparicio.

Per al que fa a la categoria VINTAGE, el guanyador va ser el Pere Andreu Ubach amb Pikanto, seguit d’en Jordi Cargol també amb Pikanto i Josep M. Sanchez amb el seu Topiko.