Tot el caiac a Port Torredembarra

Per tots aquells que no teniu espai a casa o que simplement voleu tenir la facilitat de tenir el caiac just davant del mar a Port Torredembarra podreu gaudir de la comoditat de només haver de desplaçar-vos 10 metres per posar el vostre caiac a l’aigua.

Us informem que, arrel de la demanda que hem tingut per part dels nostres usuaris i de la nostra intenció de promoure activitats nàutiques de caràcter lúdic i educatorredembarra4-1024x777
tiu vinculades a la descoberta de l’entorn del nostre litoral i fomentar actuacions que contribueixin al coneixement, divulgació i conservació del medi ambient i el patrimoni natural d’aquest , a Port Torredembarra hem destinat un espai per a pupilatge, on podeu deixar el vostre caiac , amb tots els drets d’un usuari del port: dutxes, vestuaris, mànega per dessalar la vostre embarcació, i un espai d’aigües tranquil·les on realitzar un adequat escalfament abans de sortir al mar.
Si no disposeu de caiac propi, teniu la possibilitat, gràcies a la nostre col·laboració amb TGNàutica kayak, de realitzar cursos d’iniciació i perfeccionament, excursions guiades i activitats a mida per a grups, empreses, escoles, instituts i casals des del nostre port.

Us aninem a descobrir la Costa Daurada des d’un altre punt de vista, de la mà dels millors monitors titulats que us ensenyaran les principals tècniques i us acompanyaran a descobrir les cales i racons més solitaris i exòtics del nostre litoral.
Aquí teniu les nostres tarifes de pupil·latge i serveis:

  • Pupilatge caiac: 15€/mes
  • Abonament de pàrquing anual + targeta instal·lacions sanitàries: 110€/any
  • Abonament parquing trimestral + instal·lacions sanitàries : 55€/trimestre
  • Targeta instal·lacions sanitàries anual: 80€/any

Si tens qualsevol dubte, no dubtis en contactar amb nosaltres a través del telèfon 977.643.234 o mitjançant el correu info@port-torredembarra.com.