Nova temporada de regates

Benvolguts navegants,

Aquest mes d’octubre  iniciem la nova temporada 2016-2017 de regates amb la XI Lliga de creuers de Regatestorre i amb això ens veiem obligats a comunicar-los les novetats i canvis significatius del vostre interès:

Com ja sabeu, comptem amb un nou tècnic esportiu per a la gestió operativa de regates i que estarà a la vostra disposició per a qualsevol dubte en aquest aspecte.

Ens hem proposat ampliar la col·laboració amb els nostres ports veïns, organitzant algunes travessies puntuables per la lliga. Seguirem mantenint les regates emblemàtiques del port, com les Illes Columbretesla Travessa Roca Foradada, la del Golf de Sant Jordi, etc.

En l’AR podreu consultar el calendari de regates fins al mes de desembre i abans d’acabar l’any rebreu el calendari de gener a juliol del 2017.

Pel que fa a la gestió administrativa, el formulari d’inscripció es pot descarregar i s’haurà de presentar per correu electrónica a laia@port-torredembarra.es o presencialment a les oficines de Port Torredembarra.

Tal com especifiquem en l’AR un vaixell no es considerarà inscrit si li falten dades al full d’inscripció o manca la presentació de la documentació exigida, que d’altra banda, tan sols s’ha de presentar una vegada a principis de temporada juntament amb la inscripció , llevat que s’efectuï algun canvi o renovació de la mateixa. Com podreu comprovar hem limitat la documentació a la mínima legalment imprescindible per facilitar la vostra participació en la lliga.

Seguint la línia d’aquestes últimes temporades, Port Torredembarra patrocinarà els esmorzars de regata per a tots els inscrits a la lliga en els locals comercials habituals, prèvia sol·licitud del tiquet-esmorzar a les nostres oficines.

Finalment, tan sols agrair el vostre interès i implicació en la nostra lliga de creuers i desitjar-vos una feliç temporada  navegació.

Descarregar l’anunci de regata i el formulari d’inscripció