Resultats de la seungda prova de la Lliga de Pesca ‘El Colodar’

El passat 4 de setembre es va celebrar la segona prova de la Lliga de Pesca ‘El Colodar’, dedicada a la tècnica del curricà. Un total de 67 navegants en 28 embarcacions van participar en la prova. La reunió de patrons al Cafè Petit del Port va ser a les set del matí. Una hora més tard, les embarcacions van sortir del port per desenvolupar la prova.

A la una del la tarda va finalitzar en concurs amb el posterior pesatge de captures. El primer premi va ser per a l’embarcació María José, el patró és Julián Marín Russafa, amb deu peces i un pes de 5 quilos i 425 grams. El va seguir en el podi el vaixell Arion, el patró és Ángel Ramiro Montolio, amb un total de nou peces i un pes de tres quilos. El tercer premi va ser per a l’embarcació Betoilai 2, el patró és Antnio Adrán Galán: aconseguir 8 peces i un pes de 2 quilos i 600 grams.

La peça més gran va ser pescada per la embarcacón María José i va pesar 705 grams. El bon temps va marcar una bona jornada de pesca organitzada per Port Torredembarra, Assocació de Pesca Esportiva de Torredembarra i La Botiga del Mar.

A dos quarts de dues al Restaurant Blau Mari va acollir un dinar amb tots els participants, acompanyants i organització, amb un total de 86 assistents.

El concurs de pesca ‘El Colodar’ continuarà amb una última prova al llarg de 2016, que se celebrarà el 27 de novembre i on el cefalòpode serà l’espècie protagonista.