Segona prova de la Lliga de Pesca ‘El Colodar’

Port Torredembarra acollirà el proper 4 de setembre la segona prova de la Lliga de Pesca ‘El Colodar’, que celebra aquest any la seva primera edició i que organitza el mateix Port Torredembarra en col·laboració amb l’Assocació de Pesca Esportiva de Torredembarra i la Botiga del Mar.

Aquesta segona jornada es dedicarà a la pesca al curricà. S’iniciarà ben d’hora: a un quart del matí serà la reunió de patrons al Cafè Petit de Port Torredembarra perquè, poc després, a les vuit del matí, es procedeixi a la sortida des de la bocana del Port.

Els participants tindrCONCURS DE PESCACURRICÀan fins a la una de la tarda, quan es donarà per finalitzat el concurs, per demostrar la seva destresa en la pesca amb la tècnica del curricà.

Les espècies marines i mesures que entren dins del concurs són les següents:

Agulla 25 cm
Sorell 12 cm
Barracuda 25 cm
Verat 18 cm
Asped 25 cm
Bacoreta 30 cm
Bonic 30 cm
Palometa 12 cm
Melva 30 cm
Llampuga 40 cm
Anjoba o tallahams 25 cm
Serviola 45 cm
Palometó 60 cm

Qualsevol espècie no prevista en aquesta llista queda exclosa del concurs, inclosa la tonyina vermella per la normativa vigent.

El punt de pesatge serà a el Restaurant Blaumarí del Port. Es realitzarà el pesatge pel personal de l’organització i sota la supervisió dels interessats.

A dos quarts de dues, en el propi Restaurant Blaumarí, dinarem i es donarà a conèixer els guanyadors, i es procedirà al lliurament de premis.

El concurs de pesca ‘El Colodar’ continuarà amb una última prova al llarg de 2016, que se celebrarà el 27 de novembre i on el cefalòpode serà l’espècie protagonista.

Per inscriure’t a la prova del proper 4 de setembre, només has d’omplir el formulari i enviar-lo al correu electrònic info@port-torredembarra.es, o emplenar in situ a l’Edifici de Capitania del Port Torredembarra.

Si vols ampliar la informació, pots consultar les bases del concurs i el programa social.