V Travessia del Golf de Sant Jordi

El proper dissabte 30 de juliol se celebrarà la cinquena edició de la Travessia del Golf de Sant Jordi, que partirà, un cop més, des de Port Torredembarra. A les 10 del matí es realitzarà un esmorzar de benvinguda a les instal·lacions del Port i una hora més tard se celebrarà la reunió de patrons.V Travessa golf sant jordi

A les dotze en punt del migdia està programada la sortida d’una regata que comptarà amb diferents proves al llarg del seu recorregut fins al Golf de Sant Jordi. Una de les característiques d’aquesta prova no puntuable dins de la Lliga de Regates, és que podran participar embarcacions motoritzades.

A dos quarts de la tarda, ja port, es procedirà al còctel de benvinguda i al lliurament de trofeus. Serà en un ambient festiu que es perllongarà durant el sopar, programat per a dos quarts de deu del vespre.

‘Sopar Joposo’

La competició no acabarà amb l’arribada de les embarcacions i la corresponent entrega de trofeus, ja que el sopar també comptarà amb l’ingredient de la ‘competició’. Cada vaixell presentarà el seu sopar acompanyat de la corresponent beguda. Les millors receptes seran també premiades. Posteriorment, la festa continuarà al local per posar el tancament a la qual cinquena edició de la Travessia de Sant Jordi.

Per a més informació no dubtis en contactar amb nosaltres a través de info@port-torredembarra.es o del telèfon 977.643.234

Com en anteriors ocasions, Port Torredembarra els ofereix un amarratge de cortesia per a una setmana abans i una setmana després de la regata. Les inscripcions, que es poden realitzar in situ a l’ Edifici de Capitania de Port Torredembarra, estaran obertes fins les set de la tarda del dia 28. Per inscriure’s a la regata pot omplir aquest formulari i enviar-lo complimentat al correu electrònic info@port-torredembarra.es.

Programa Social

Anunci de regata per a les embarcacionesa a motor

Anunci de regata per a les embarcacionesa a vela

Concerts d’Estiu de la Terrassa del Mar

Us recordem que durant la jornada prèvia, el divendres 29 de juliol, se celebrarà el tercer concert del cicle Els concerts d’estiu de la Terrassa del Mar a Port Torredembarra. En aquesta ocasió, la formació Flors al mar faran vibrar al Port a ritme de samba i de bossa nova a partir de les 23.00 hores entre còctels i bon ambient. Una cita ineludible per començar un cap de setmana amb el mar com a protagonista. Les entradesconcert 29 del 7, que es podran adquirir en el propi edifici de Capitania del Port o en qualsevol d’aquests locals participants, costaran 3 euros. També es podrà comprar una entrada especial de 18 euros que dóna dret, a més del concert, a un sopar durant la vetllada musical al costat del mar.