Processó marinera de la imatge de la Mare de Déu del Carme

El dissabte 16 de juny tindrà lloc la tradicional celebració de la processó marinera de la Verge del Carme. Els actes començaran a les 19.00 hores a l’església de Sant Joan Baptista de Baix a Mar, amb una missa dedicada a la patrona dels mariners. A les 19.45 hores continuarà aquesta celebració especial amb l’inici de la processó marinera de la imatge de la Mare de Déu del Carme fins al mar, on es procedirà a la benedicció a l’aigua i al cant de la Salve.mare_de_deu_del_carme

A continuació la imatge sagrada de la Verge del Camen arribarà al Port Torredembarra amb la processó marinera i el Passeig de la Coloma acollirà una ballada de sardanes. En tornar la processó de Cal Bofill a la plaça de Josep Valls Ibern , es procedirà al besamans , els cants dels Goigs i l’enlairament de coets.

En el cas que les condicions marítimes siguin adverses, se suspendrà la processó.