XIV Jornades Tècniques i de Treball de l’Associació Catalana de Ports Espurtius i Turístics

El passat 5 y 6 de maig es van iniciar les XIV JORNADES TÈCNIQUES I DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE PORTS ESPORTIUS I TURÍSTICS, enguany amb Port Torredembarra com a amfitrió, on s’han debatut els principals temes d’interès del sector nàutic. Com cada any han assistit els representants dels ports associats, així com diferents autoritats polítiques. Durant la jornada de dijous es van realitzar diverses ponències a l’Hotel Altafulla Mar, tractant temes com ara el canvi climàtic i litoral, la presentació de la plataforma de coordinació d’activitats empresarials en els ports, la renovació de concessions, entre molts altres temes de interès nàutic esportiu, també s’han realitzat debats al respecte.

En la jornada de divendres es va realitzar una visita guiada per les instal·lacions de Port Torredembarra, i va tenir lloc una ponència sobre la Integració Port-Ciutat a càrrec de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparros i Garcia, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza Mercè i l’Alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gesani. Es van clausurar les jornades de treball amb una Reunió Col·loqui, presidida pel secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, el Sr. Ricard Font. Per finalitzar es va realitzar el dinar de cloenda al Restaurant Saona de Torredembarra.