I Concurs de pesca del cefalòpode

cartell

Inscripcions:
Seran vàlides totes les inscripcions formalitzades a La botiga del Mar o a Port Torredembarra fins a les 20:00h del dia 19 de desembre de 2015.

Horari i desenvolupament:
A les 7:15 del dia 19 de desembre reunió de patrons al Café Petit de Port Torredembarra.

A les 8:00, sortida des de la bocana de Port Torredembarra previ avís mitjançant senyal sonora (coet). Les embarcacions que no tinguin port base a Torredembarra, podran disposar d’amarratge gratuït a Port Torredembarra durant una setmana abans i després de l’esdeveniment. Seran desqualificades les embarcacions que efectuïn la sortida abans de la senyal.

A les 13:00h es donarà per finalitzat el concurs i les embarcacions hauran de presentar-se al punt de pesatge. El retard en l’hora d’arribada suposarà la desqualificació.
Zona de pesca: la zona de pesca serà de lliure designació per part dels patrons amb un límit de 3 milles de radi des de Port Torredembarra.

Les embarcacions es mantindran a allunyades en tot moment a 100 mts com a mínim entre elles.

Entrega i pesatge de captures: la hora límit per fer l’entrega de captures serà les 13:00h. del rellotge del jutge al punt de pesatge (Restaurant Cozynook de Port Torredembarra).

El pesatge s’efectuarà pel personal de l’Organització, podent ser supervisat pels interessats i havent de signar els patrons la conformitat.

Puntuació:
– Calamar: 300 punts per peça.
– Sèpia: 200 punts per peça.
– Pop: 100 punts per peça.

Premis:
L’entrega de trofeus tindrà lloc al Restaurant Cozynook a les 13:30h.
– Primer, segon i tercer premi a la classificació general: el punts finals de l’embarcació s’obtindran dividint el total de punts entre el número de tripulants.
– Premi al major nº de captures per embarcació.

Modalitat de pesca: fondal.
Esqués: Queda totalment prohibit l’ús d’esquers vius.
Canyes: El màxim de canyes o volantins serà dos per pescador.
Jurat: Albert Cues, contramestre de Port Torredembarra.

Descarrega el formulari