L’ACPET sorteja 100 nits d’amarrament gratuïtes durant el Saló Nàutic de Barcelona

qF9001179_-l-rsquo-acpet-sorteja-100-nits-d-rsquo-amarrament-gratuites-durant-el-salo-nautic-de-barcelonaL’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) sorteja durant el Saló Nàutic Internacional de Barcelona 100 nits d’amarrament gratuïtes entre tots els visitants que s’inscriguin al sorteig al propi estand de l’ACPET.

La inscripció al sorteig es podrà realitzar únicament durant el Saló Nàutic Internacional de Barcelona que es celebra entre els dies 14 i 18 d’octubre. El guanyador es sabrà l’últim dia de la fira i l’ACPET es posarà en contacte amb ell per comunicar-li.

 

Els 32 ports participants són: Port de Portbou, Club Nàutic de Llança, Club Nàutic Port de la Selva(*), Port de Roses (*), Marina Empuriabrava, Club Nàutic l’Escala, Club Nàutic Estartit, Marina Palamós, Club Nàutic Costa Brava – Palamós, Club Nàutic Port d’Aro, Club de Vela Blanes, Club Nàutic Arenys, Club Nàutic Balís, Port de Mataró, Port Masnou,  Marina Badalona, Port Fòrum, Port Olímpic, OneOcean Port Vell,  Reial Club Marítim de Barcelona, Port Ginesta, Club Nàutic Garraf, Port de Sitges-Aiguadolç, Club Nàutic Vilanova, Port Segur-Calafell, Port Torredembarra, Port Esportiu de Tarragona, Club Nàutic Cambrils, Port Calafat, Marina Sant Jordi – Sant Carles Marina, Club Nàutic Cases d’Alcanar.

Durada d’aquesta oferta des de l’1 de gener al 31 de desembre de 2015 excepte en els ports amb(*), que no admetran reserves gratuïtes els mesos de juliol i agost.

CONDICIONS I LIMITACIONS

Durada: Des de l’1 d’abril fins el 31 de desembre de 2014, excepte en els ports marcats amb(*), que no admetran reserves gratuïtes els mesos de juliol i agost.

Sorteig: Un total de 100 nits d’amarrador, 3 a cada port participant excepte Sant Carles Marina, Port de Sitges-Aiguadolç, Port Ginesta i Club Nàutic Garraf, que seran 4 nits, les nits en cada port hauran de ser seguides en una sola estada i seran gratis pel guanyador d’aquest sorteig.

La gratuïtat es limita al preu de l’amarratge. Els consums, taxes i serveis seran de pagament.

Condicions: Caldrà que el tingui al dia l’assegurança de R.C. i les 100 nits seran sempre pel mateix vaixell i armador.

Les reserves s’hauran de realitzar directament pel guanyador al port de destí, amb una antelació màxima de 15 dies i mínima de 72 hores.

El guanyador signarà les condicions particulars del reglament d’explotació i policia del port receptor.

Qualsevol vaixell que hagi fet una reserva i no es presenti al port de destí, sense una anul·lació prèvia amb un mínim de 24 h. d’antelació, perdrà automàticament la resta de nits a tots els prts sense utilitzar, que tingui pendents. En cas de voler recuperar aquestes nits pendents, haurà d’abonar al port que havia fet la reserva la tarifa d’amarratge de totes les nits del port de destí.

Vaixells acceptats: Vaixells monocasc inscrits en llista setena, d’eslores entre 7 i 20 mts. Per Catamarans l’oferta és molt mes limitada i no es pot garantir que es pugui amarrar a tots els port participants.

Aquesta oferta no serà vàlida per a empreses de xàrter.

Aquesta oferta quedarà subjecta a la disponibilitat i característiques de cada port, dades que hauran de ser consultades prèviament.

Donat que aquest premi està subjecta a la disponibilitat i característiques de cada port, no es pot garantir la utilització de les 100 nits, doncs la no disponibilitat en algun port no donarà dret a estades de mes nits en un altre port.