Subasta d’embarcacions durant el Saló Nàutic de Barcelona

stacks_image_62-300x176Les embarcacions es podran examinar en els diferents ports fins al dia anterior a la subhasta.

L’Estand de la Generalitat de Catalunya acollirà durant el proper Saló Nàutic Internacional de Barcelona una subasta d’embarcacions organitzada per la Direcció General de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, concretament el dia 16 d’octubre a les 11h.

Les embarcacions a subastar es troben dipositades en les instal·lacions de Marina Empuriabrava (Lio, Sotavent, Tolo, Rogermar, Klenkes Cuatro i Indian), de Port Fòrum (Alioth Cinquè i Capitan Diamantis), de Port Ginesta (Teret i una moto nàutica) i de Port Mataró (Almar U) on podran ser examinats de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 15h a 18h i els dissabtes de 10h a 14h per part de les persones interessades a participar fins al dia anterior a la celebració de l’acte de la subhasta.

Per disposar de l’accés al Saló, i amb antelació a l’acte de subasta, contactar amb el telèfon 93 554.76.74.