Jornada de portes obertes a la seu de la recentment creada Associació Club de Mar Torredembarra

El passat dia 2 de febrer es celebrà una jornada de portes obertes a la seu de la recentment creada Associació Club de Mar Torredembarra, situada a al nostre port.

La jornada es va iniciar a les 19h amb un tast vertical de vins de tres anyades del celler Tintoré de Vimbodí i Poblet.

Continuant amb la degustació de plats elaborats pels socis, en un ambient amigable i divertit. El Club de Mar Torredembarra, una associació sense ànim de lucre, ha estat creat recentment un grup d’amics del port per tal de difondre la cultura marinera, fomentant tot allò relacionat amb el mar i la gastronomia. Una entitat oberta a tots aqueslls que desitjin disposar d’un racó amb ambient nàutic on fomentar l’amistat.