Torna la Regata de Nadal a Port Torredembarra

El proper dissabte 8 de desembre celebrarem la nostra tradicional Regata de Nadal. Els vaixells que participin en l’esdeveniment tindran amarradors gratuïts a Port Torredembarra des de dissabte 1 al diumenge 16 de desembre de 2018.

El 50% dels ingressos dels drets d’inscripció serà donat a Proactiva Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre la principal missió és rescatar del mar als refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

La jornada de regata es completarà amb el sopar de Nadal que celebrarem al restaurant La Quilla d’en Xavier en la qual podran participar tant els propis inscrits a la competició com els seus familiars i amics.

Després de sopar es repartiran tres premis entre els millors classificats. El primer rebrà una paleta de pernil ibèric; el segon, un xoriço ibèric i el tercer, un fuet ibèric.

Aprofitarem també per fer el lliurament de trofeus als tres primers classificats de cada classe de la Lliga de Creuers de Port Torredembarra.

Inscripcions i informació
Com en edicions anteriors, caldrà presentar a l’edifici de Capitania de Port Torredembarra el Formulari d’Inscripció (descarregar aquí).

A més, és possible consultar l’Anunci de Regata i el Menú de Nadal del sopar.

Recollida d’aliments
Com cada any ens sumem també a la campanya de recollida d’aliments de Càritas. Des del 26 de novembre fins al 31 de desembre disposem d’un punt de recollida a les oficines de Capitania a Port Torredembarra. Podeu col·laborar amb qualsevol tipus d’aliment no perible, així com productes de neteja personal com gel o xampú.