Crònica de la Travessia de la Roca Foradada

La IV Travessia de la Roca Foradada va ser un èxit. A això van contribuir al bon ambient, el bon temps i la destresa dels tripulants de les embarcacions que van participar en aquesta nova edició. Pel que fa a les classificacions del Grup ORC 123, l’embarcació ZENKIU, capitanejada per Albert Simó Bayona, va aconseguir la primera posició; li van seguir el neque, capitanejada per Ramón García i ANNA, capitanejada per Robert Lao. Pel que fa a la classificació del Grup ORC 4, l’embarcació LEO II, capitanejada per Leo Martínez Blanco va ser líder, mentre que el van seguir en segona i tercera posició (respectivament), l’embarcació EUREKA II, capitanejada per Eladio Vallina, i BLUESY2, capitanejada per Jesús Vidal García. 

Com en altres edicions, l’esdeveniment va començar amb el tradicional Concurs de Pintxos del Pantalà, on els tripulants del EUREKA II van aconseguir el triomf amb la seva proposta gastronòmica i en la qual tots van poder gaudir de les diferents propostes culinàries dels participants. Dissabte va començar assolellat i amb vent, perfecte per a una jornada de regates. La travessia va partir de Port Torredembarra cap a Vilanova. Ahir diumenge, ja amb menys vent, va ser el moment de realitzar la travessia inversa: de Vilanova cap a Port Torredembarra.

El lliurament de trofeus es va celebrar a La Quilla d’en Xavier, on tots vam poder gaudir d’un animat còctel. Tres dies apassionants en els quals els regatistes van tornar a ser els protagonistes, encara que sense oblidar a tot l’equip que els van fer possibles. Ja pots consultar totes les fotos a la nostra pàgina de Facebook.