El Grop III Port Torredembarra de Diego de les Heras i patrocinat pel Port, segon en les 300 milla de Moraira

L’embarcació que patrocina Port Torredembarra, el Grop III, va finalitzar en el segon lloc en les 300 milles de Moraira Trofeu Grefusa. El Grop III, capitanejat per Diego de les Heras i tripulat també per Jacobo Sáenz de Buruaga, només va ser superat en la general ORC pel valencià Pestañeo. Al Grop III, el van seguir Pajuelín XIII Benidorm de Miguel Noriega, Cafès Granell d’Agustín Granell i en la cinquena plaça Kundaka-Elite Sails de José Coello.

L’embarcació parpelleig de Javier Moreno, navegant sota la grímpola del RCN València, es va fer amb el triomf final a les 300 Milles A3 Moraira Trofeu Grefusa, després d’invertir 2 dies, 18 hores, 14 minuts i 29 segons a completar el recorregut. Una regata que va tornar a estar marcada per la duresa, amb vent zero en moltes fases de la prova i en altres ha arribat als 20 nusos d’intensitat.

Pots consultar la classificació aquí.