VI Travessia del Golf de Sant Jordi

Dissabte que ve 1 de juliol es celebrarà la sisena edició de la Travessia del Golf de Sant Jordi, que partirà, un cop més, des de Port Torredembarra. A les 10:30 del matí es realitzarà la reunió de patrons. 

A dos quarts del matí està programada la sortida d’una regata que comptarà amb diferents proves al llarg del seu recorregut fins al Golf de Sant Jordi.

‘Sopar Yopongo’

La competició no acabarà amb l’arribada de les embarcacions i la corresponent entrega de trofeus, ja que el sopar també comptarà amb l’ingredient de la ‘competició’. Cada vaixell presentarà el seu sopar acompanyat de la corresponent beguda. Les millors receptes seran també premiades. Posteriorment, la festa continuarà al local per posar el tancament a la cinquena edició de la Travessia de Sant Jordi.

Com en anteriors ocasions, Port Torredembarra els ofereix un amarratge de cortesia per a una setmana abans i una setmana després de la regata. Les inscripcions, que es poden realitzar in situ a l’Edifici de Capitania de Port Torredembarra, estaran obertes fins al dia 28 de juny, fins a les set de la tarda.

Pots consultar tota la informació a l’Anunci de Regata.