III Travessia de la Roca Foradada

El proper divendres 13 de maig celebrarem al Port Torredembarra la III Travessia de la Roca Foradada, torneig puntuable per a la Lliga de Cruceros. Los vaixells participants a la III Regata Roca Foradada tindran amarratges gratuïts a Port Torredembarra des del dilluns 1 de maig fins al diumenge 21 de maig. Els patrons seran responsables dels desperfectes que puguin causar durant la utilització d’aquests amarradors. 

S’estableixen com a grups de classificació el Grup ORC1-2 i el Grup ORC 3-4. Les embarcacions que naveguin amb un certificat estimat pel Comitè Organitzador s’inclouran obligatòriament en un dels dos grups segons la seva GPH estimat, tal com indica l’RTC vigent de la RFEV.

A més, el divendres dia 12 tindrà lloc el Concurs de Pichos del Pantalà. Cada embarcació participant confeccionarà una punxa i sumisnistrará beguda que podrà presentar a les taules col·locades per Port Torredembarra en els pantalans habilitats per a aquest concurs. Cada concursant disposarà d’una cartilla de punts on podrà votar la punxa que més li ha agradat. L’Organització recollirà aquestes cartilles i realitzarà el recompte de punts. L’embarcació guanyadora rebrà el trofeu al “Millor punxa del pantalà”.

Consulta l’Anunci de Regata per conèixer més detalls sobre la inscripció (quotes, referència bancària per a l’ingrés …), la normativa i el programa.

Descarrega el formulari d’inscripció, que s’haurà d’enviar, juntament amb el comprovant de pagament i la documentació requerida a l’adreça de correu electrònic info@port-torredembarra.es o emplenar in situ a les nostres oficines.

Llistat d’inscrits