Una dècada complint amb el medi ambient

El Port Torredembarra va rebre el passat mes de novembre un reconeixement per portar deu anys complint amb les directives mediambientals EMAS. L’EMAS és una eina voluntària de gestió ambiental per a empreses i altres organitzacions que els permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental. Aquest comportament és auditat de forma externa i el registre l’emet, en nom de la Unió Europea, la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat, organisme competent a Catalunya.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va presidir el lliurament de premis en què es va reconèixer a diferents organitzacions que tenen implantant un sistema voluntari de gestió ambiental europeu EMAS. El capità de Port Torredembarra, Oriol Milà, va acudir en representació del port al lliurament de guardons.