El grup Flores en el Mar tanca demà el cicle Els concerts d’estiu a la Terrassa del Mar a Port Torredembarra

Demà, divendres 19 d’agost, posarem punt final per aquesta temporada a un dels projectes musicals més emocionants pels quals hem apostat a Port Torredembarra durant aquest any. El cicle Els concerts d’estiu de la Terrassa del Mar conclourà amb l’actuació del grup Flores en el Mar. Serà a les 23.00 hores al mateix Port i la cita estarà marcada pelconcert 19 del 8 que ha caracteritzat a aquest cicle: música en directe de la mà de músics locals prop del mar, amb versions i cançons pròpies, en un ambient sempre festiu i en el qual s’han implicat també tres negocis de Port Torredembarra, com el són la gelateria Iceberg, els restaurants Pic Nic Port i Al Capone.

Serà el quart concert que se celebra dins d’un cicle que va arrencar el passat 1 de juliol i que ha aconseguit congregar en cadascuna de les seves cites a una mitjana de 60 persones per esdeveniment. Des de Port Torredembarra volem agrair a tots els músics, empresaris i públic que han participat en Els concerts d’estiu de la Terrassa del Mar i us convidem a viure amb nosaltres l’última cita d’aquest cicle estival per aquest any.

Les entrades, que es podran adquirir en el propi edifici de Capitania del Port o en qualsevol d’aquests locals participants, costaran 3 euros. També es podrà comprar una entrada especial de 18 euros que dóna dret, a més del concert, a un sopar durant la vetllada musical al costat del mar. A més, el Port Torredembarra ofereix un descompte del 50 per cent en els amarratges per a les embarcacions que vinguin des de fora.

Si tens qualsevol dubte, no dubtis en contactar amb nosaltres a través del telèfon 977.643.234 o mitjançant el correu info@port-torredembarra.com.