Aplaçat el concert d’havaneres a la Roca Foradada

El divendres 22 de juliol, a les 22.30 h, havia de tenir lloc a la Roca Foradada el tradicional concert d’havaneres amb Port Bo, però degut a la pluja, us informem que ha quedat aplaçat fins el dia 27 d’agost a la mateixa hora.

Entrada: 5 €

Cartells-Individuals-Roca-Foradada-2016-WEB3Venta d’entrades a la Regidoria de Cultura i una hora abans a taquilla

Amb l’adquisició conjunta d’entrades de tres concerts del cicle, podreu gaudir d’un val d’accés a l’aparcament del Port Esportiu de Torredembarra pels dies dels concerts.

El grup Port-Bo neix a l’any 1966 a Calella de Palafrugell amb motiu de la presentació del llibre: Calella de Palafrugell i les havaneres. El trio inicial, format per Josep Xicoira, Carles Mir i Ernest Morató, era sovint acompanyat al piano pel mestre Frederic Sirés, autor de l’havanera: La gavina. El grup, juntament amb altres amants del gènere, és l’impulsor de la cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell, i ha participat en totes les edicions.

A més de participar en les cantades més importants de Catalunya, ho han fet també arreu del món.

Durant les diferents etapes del grup s’han enregistrat 23 discos, amb més de 220 temes diferents. El repertori, heretat en gran part dels vells cantaires de Calella, està format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners, balades, boleros, sardanes, cançó catalana, etc.

En l’actualitat el grup el formen, Pep Nadal, tenor; Irineo Ferrer (Mineu), baríton i Carles Casanovas, veu baixa, guitarra i direcció musical.