Concurs internacional de focs artificials de Tarragona

La flota de Torredembarra va realitzar una sortida el passat 2 de juliol per gaudir del Concurs internacional de focs artificials de Tarragona, un esdeveniment que va celebrar la seva vintè sisena edició i que va congregar una desena d’embarcacions del Port.

La Pirotècnia Valenciana va quedar primera en un concurs on també va participar l’empresa xinesa Firevision Internacional Co Ltd, que va finalitzar el concurs en la segona plaça. El certamen també va comptar amb la participació de Pirotècnia Valecea de Berantevilla , provinent d’Àlaba, i de Pirotècnia XARAIVA SL, d’Orense.

En total van ser tres jornades que van transcórrer entre el 29 de juny i el 2 de juliol. A la tornada de la navegació, al Port Torredembarra va oferir en col·laboració amb la Gelateria Iceberg una xocolata amb xurros a la flota participant.