Crònica de la regata a Cambrils

Amb 23 creuers inscrits, va sortir una flota de 20 a les 12:15 amb un ponent a fil de roda , gairebé a rumb en demanda de Cambrils, amb bona mar i vent favorable de 12 nm. En doblegar el cap de Salou va permetre hissar veles portants, que en augmentar el vent es va realitzar una regata ràpida ( 17 ‘a 2h 19 ‘). La tarda i nit de xerrera i sopar en un Cambrils com sempre molt animat.
f40207e4-4cf4-4eff-bb3c-dda4ffdfd8b3
La sortida al dia següent va ser a les 11 h . Amb un vent garbí , però encalmat just a la sortida, excepte per alguns que ho van fer prop de la costa aprofitant una petita brisa. Tota la travessia va permetre navegar amb spi , a aquells que en disposen. A la tarda va refermar el vent que va sorprendre als que no havien creuat la meta.

En ambdues jornades va destacar el A poc a poc amb César i Ángela .

Una travessa amb vent , mar agradable i l’atenció acostumada del C.N. Cambrils.