Resultats de la I Lliga de Pesca El Colodar

El passat dissabte, un total de 27  embarcacions tripulades per 61 persones van participar al Concurs de Pesca del Pagell-I Lliga de Pesca El Codolar del Port Torredembarra i el “J.J” de Juan José Arnavat Roig va resultar l’embarcació guanyadora, amb una captura de 16.120 grams i un total de 5.373,3 punts. El “Mar Pla” de Vicente Plasencia, amb 16.635 grams i 3.327 punts, i elDSC_0842 “María José” d’en Julián Marin Ruzafa, amb 6.630 grams i 3.315 punts, van quedar en segona i tercera posició –respectivament-, mentre que l’ “Eric I” d’Albert Hilario va rebre el premi especial a la captura de la peça més grossa, amb un pagell de 905 grams.

El Concurs de Pesca del Pagell és la primera de les tres proves de la I Lliga de Pesca El Codolar del Port Torredembarra, un certamen de pesca esportiva de tipus menor obert a tothom i adreçat als aficionats a la pesca que premia les embarcacions participants que obtinguin la captura més pesada.

Amb una mar molt tranquil·la i dia assolellat, les embarcacions participants van gaudir d’una jornada lúdica a la mar. Van salpar del Port a les 08:00 del matí i, en un radi de 4 milles des del Port, van pescar fins les 13:00 hores, hora prevista d’arribada. Tot seguit, van  celebrar un dinar al restaurant Blau Marí del Port i va dur-se a terme l’acte de lliurament de premis.

Aquesta és la primera vegada que el Port organitza una lliga de pesca, en col·laboració amb l’Associació de Pesca Esportiva de Torredembarra, el Club Marítim Torredembarra i la Botiga del Mar. Les properes proves de la Lliga són: el Concurs Currican Costaner, que se celebrarà el dia 4 de setembre, i el Concurs de Pesca del Cefalòpode, previst pel dia 27 de novembre.