I Lliga de Pesca ‘El Colodar’

Port Torredembarra acollirà el proper 16 d’abril la primera prova de la Lliga de Pesca ‘El Colodar’, que celebra aquest any la seva primera edició i que organitza el mateix Port Torredembarra en col·laboració amb l’Assocació de Pesca Esportiva de Torredembarra, el Club Marítim Torredembarra i la Botiga del Mar.

Aquesta primera jornada es dedicarà a la pesca del pagell. S’iniciarà ben d’hora: a un quart del matí serà la reunió de patrons al Cafè Petit de Port Torredembarra perquè, poc després, a les vuit del matí, es procedeixi a la sortida des de la bocana del Port.PAGELL

Els participants tindran fins a la una de la tarda, quan es donarà per finalitzat el concurs, per demostrar la seva destresa en la pesca del pagell. Per facilitar la participació de tots els interessats, el Port posa a disposició dels usuaris amarratge gratuït durant la setmana prèvia i la setmana posterior de la prova.

El punt de pesatge serà al Restaurant Blaumarí del Port. Es realitzarà el pesatge pel personal de l’organització i sota la supervisió dels interessats. La unitat de mesura serà el gram; cada unitat equivaldrà a un punt. La puntuació total de cada equip serà dividida pel nombre de tripulants de l’embarcació.

A dos quarts de dues, en el propi Restaurant Blaumarí, es donarà a conèixer els guanyadors, i es procedirà al lliurament de premis.

El concurs de pesca ‘El Colodar’ continuarà amb dues proves més al llarg del 2016: una de programada pel 4 de setembre, dedicada a la pesca de currican, i l’última, que se celebrarà el 27 de novembre i on el cefalòpode serà l’espècie protagonista.

Per inscriure’t a la prova del proper 16 d’abril, només has d’omplir aquest formulari i enviar-lo al correu electrònic info@port-torredembarra.es, o emplenar-lo in situ a l’Edifici de Capitania del Port Torredembarra.

Si vols ampliar la informació, pots consultar les bases del concurs del proper 16 d’abril i el programa social.

I contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte o suggeriment, estarem encantats d’atendre’t.