Convocada la I Regatad’alçada Illes Columbretes

El Port Torredembarra, en col·laboració amb el Club Marítim Torredambarra i RegatesTorre, organitza la ‘I Regata Illes Columbretes – Memorial Federico Sánchez Peral’, els dies 8, 9 i 10 d’abril, per a vaixells de creuer i minis 650, amb tripulació, A2 o en solitari.

cartel_regata3

La I Regata Illes Columbretes salparà el divendres 8 d’abril a les 16:00 hores i arribarà al mateix Port el dia 10. La distància aproximada deixant l’Illot Bergantí per babor és de 172 milles.

La competició té tres grups de classificació, segons siguin amb tripulació, A2 o en solitari, i tots tres són puntuables per al Campionat de Catalunya de solitaris i A2 i per al Campionat de Catalunya de Regates d’Altura de Creuers.

Hi haurà trofeus pels primers tres guanyadors de cada classificació i el lliurament tindrà lloc al mateix Port el dia 10.A més, la I Regata Illes Columbretes inclou un recorregut costaner alternatiu per a les embarcacions de classe promoció, que es durà a terme el dia 9 d’abril.

El període d’inscripció acabarà el dia 5 d’abril a les 18:00 hores.

Descarregar la modificació (4/04/2016) de l’Anunci I Regata Illes Columbretes

Emplenar la Preinscripció I Regata Illes Columbretes– Memorial Federico Sánchez Peral i enviar-lo al correu electrònic: info@port-torredembarra.es

Consulta el llistat d’inscrits. [Actualitzat 7 de abril]