II Mercat d’Ocasió Port Torredembarra

Els dies 26 i 27 de març, coincidint amb els dies sants de Setmana Santa, el Port Torredembarra organitza el II Mercat d’Ocasió Port Torredembarra, una fira d’embarcacions i utillatge nàutic oberta a tothom per adquirir, vendre i/o bescanviar articles nàutics de segona mà (i a bon preu).

MERCAT D'OCASIÓ 2016 (2)

L’objectiu del Mercat Nàutic és donar un nou ús a objectes i/o materials nàutics que poden ser aprofitats per algú altrei promoure l’activitat al sector. L’entrada és gratuïta per a tothom i l’horari de visita serà de 10 del matí a 7 de la tarda.

Al migdia, els locals comercials i de restauració oferiran un vermut musical, amb música en directe i tapes variades especials.

Per participar al Mercat i posar a la venda embarcacions o articles i utillatge nàutic, cal emplenar el formulari de relació d’articles nàutics  o bé emplenar-lo in situ a l’edifici de Capitania abans del 21 de març.

Amarratge gratuït
El Port ofereix amarratge gratuït (del 12 de març al 3 d’abril) a tots els usuaris i nàutiques que vulguin posar a la venda les seves embarcacions. Per efectuar-ne la reserva, cal emplenar el formulari de reserva d’amarratge o bé emplenar-lo in situ a l’edifici de Capitania abans del 21 de març.