Torrecat

Des de l’any 2005 Port Torredembarra acull una colònia controlada de gats que ens ajuda a mantenir a ratlla els rosegadors que habiten en espais naturals com el nostre. És per això que col·laborem amb l’associació Torrecat, dedicada a la protecció i control de les colònies de gats lliures a l’àrea de Torredembarra.

0f96e5_0b7f1a13bdbe4105b247e591c275704fEls objectius consisteixen a millorar la qualitat de vida dels animals i les persones del seu entorn, evitant la proliferació incontrolada, la brutícia, i les molèsties derivades de les activitats, totalment naturals, dels gats lliures.

És per a això que ens van instal·lar un subministrament d’aliment controlat, que és atès diàriament, i s’esterilitzen tants exemplars com indiquen les necessitats, gràcies a l’ acord amb un veterinari.

Gràcies als socis i col·laboradors durant aquest últim any, s’han esterilitzat 75 animals, s’han realitzat unes 15 visites del veterinari per a tractaments diversos, 10 eutanàsies a animals malalts i s’han consumit 400kg de pinso.

Si ets amant dels gats, entra a la seva pàgina i fes-te soci, és la millor manera de col·laborar en aquesta noble tasca. A la pàgina dedicada a la comunitat hi trobareu les adreces i telèfons necessaris.