I Mercat nàutic de segona mà

Mercadillo

El passat dia 22 de novembre va tenir lloc el I Mercat nàutic de segona mà a Port Torredembarra. Malgrat el fred va ser una jornada entranyable, en la vam poder buidar els pallols i mostrar al món la quantitat d’andròmines interessants que s’acumulen en la vida a bord d’un vaixell. Des de grillons, caps i enrotlladors, passant per defenses, esquís nàutics “vintage”, ploters, grups electrògens i equips de vent… i una infinitat de precioses cartes nàutiques de tot el món…

Amb aquesta iniciativa volem fomentar el consum responsable, ja que el millor residu és aquell que no es produeix, així com les relacions entre les persones. Pretenem d’aquesta manera, allargar la vida dels objectes quan ja no ens fan servei. El 10% dels beneficis han estat donats a Caritas per a la campanya de recollida d’aliments.

Volem agrair a tots els que hi vau participar l’alegria i les ganes i al Restaurant Al Capone que ens va cedir la seva terrassa per instal·lar-nos a resguard del vent i per la seva donació en aliments per a la campanya nadalenca de recollida. I a tots els que no vau poder apropar-vos-hi, no us preocupeu, tenim previst repetir-sota el sol de primavera juntament amb un Mercat d’embarcacions d’ocasió. Us hi esperem!