XXI Campionat de Catalunya de Llagut.

IMG_3713Els dies 19 i 20 de setembre ha tingut lloc al port de Badalona el XXI Campionat de Catalunya de Llagut. Cinquanta-quatre tripulacions de 15 clubs han competit a les aigües de Badalona.

Dissabte a la tarda es van fer les eliminatòries i repesques de totes les categories: infantils, cadets, juvenils, veterans i sèniors, tant masculins com femenins.

Els cinc equips del Club de Rem Badalona han tingut sort diversa en el campionat. Les veteranes a les semifinals van quedar en tercer lloc i en la Final B es van imposar amb claredat a rem Santa Cristina, Bétulo i Treumal. Les campiones de Catalunya han estat Natació Badalona, segones Cambrils i terceres les veteranes de l’associació de rem “Vogadors de Baix a Mar” de Torredembarra.

Els juvenils del Rem Badalona han quedat en quart lloc, sent els campions Cambrils, seguits de Nàutic Flix i Natació.

El cadet femení del Rem Badalona fent una gran regata ha quedat en segon lloc, sent les campiones Cambrils, terceres Pescadors de Lloret i quartes Rem Santa Cristina.

En veterà masculí els campions han estat Cambrils, segons Rem Arenys, tercers Natació i quarts Mataró.

En l’absolut femení s’ha mantingut el frec a frec durant tota la temporada entre les noies de Capgrossos de Mataró i les de Rem Badalona. Després que les badalonines haguessin guanyat la lliga ara fa dues setmanes, finalment Mataró en una gran regata s’ha emportat el Campionat de Catalunya, terceres Cambrils i quartes Bétulo.

L’absolut masculí ha estat Rem Badalona que s’ha imposat amb claredat, emportant-se el doblet, Lliga i Campionat de Catalunya. Cal destacar que cal afegir un Subcampionat d’Espanya de Llaüt i un Campionat de Catalunya de Llaüt a aquesta temporada impecable dels badalonins. En segon lloc ha quedat Vent d’Estrop de Cambrils, tercers Rem Santa Cristina de Lloret i quarts Nàutic Flix.