L’ ACPET present al Saló Nàutic Barcelona 2015

estand-acpet-4-300x225Un any més l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) estarà present, del 14 al 18 d’octubre, al Saló Nàutic Internacional de Barcelona. L’ACPET representarà als seus 41 ports esportius i clubs nàutics associats.

Els visitants també podran consultar les diferents promocions impulsades per l’ACPET com “22 nits en 22 ports”, “Marina Day”,”ACPET VIP”o el “Sailing Costa Brava “

 

A més d’oferir la major i més variada oferta comercial de la nàutica esportiva i d’esbarjo d’Espanya, el certamen de Fira de Barcelona tornarà a proposar múltiples experiències i activitats per al públic general i professional. Entre les novetats d’aquest any, està prevista la participació d’un grup d’empreses de submarinisme.

Els visitants del saló, que se celebrarà en els molls d’Espanya i de la Fusta del Port Vell, podran gaudir un cop més tant de la mostra flotant & emdash; amb embarcacions a partir dels 8 metres d’eslora & emdash; com de l’exposició a terra, amb tot tipus de novetats, productes i serveis nàutics que inclouen des d’electrònica i motors, fins a pintures, veleries, remolcs, articles de pesca i submarinisme, xàrter o ports esportius, a més de petites embarcacions i pneumàtiques.

“El Saló Nàutic de Barcelona és la plataforma clau per al sector a Espanya, un immillorable aparador comercial i una cita indispensable per als amants de la nàutica esportiva i d’esbarjo”, afirma el president del certamen, Luis Conde. “Preveiem que aquest any tindrem més expositors, més espai i més oferta, d’acord amb el canvi de tendència iniciat l’any passat, amb el que es constatarà que el certamen és el fidel reflex del sector que també registra dades positives”.

 

SBC-ACPET-nauta360